Watershow buiten huren

Waar zijn watershows mogelijk?

Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor het huren van watershows voor buiten gebruik. Onze technieken kunnen zowel op bestaand water als in een waterbassin / vijvervak toegepast worden. Bij watershows op een bestaand water wordt gebruik gemaakt van speciale drijvers welke voorzien worden van een waterfontein, hierna worden ze geplaatst in een volgorde/gewenste vorm op een plaatselijke vijver, waterplas, gracht...

Waarvoor zou ik watershows buiten kunnen gebruiken?

Organiseert u een evenement op een locatie aan het water en bent u zoekende naar een extra spetterende toevoeging? Laat een onvergetelijke drijvende watershow of watershow in waterbassin dan niet ontbreken!

Water leeft, geeft energie en klettert waardoor het een fantastische sfeer creëert.

Kan ik bij AquaSFX een complete watershow voor op een bestaand water of in een waterbassin voor buiten huren?

Wij verhuren (mobiele) DMX gestuurde watershows (op maat van de klant of standaard pakketten) welke perfect buiten opgesteld kunnen worden. Door onze zelf gemaakte modulaire waterbassins en fonteindrijvers zijn we breed inzetbaar en kunnen we op - zo goed als - iedere locatie en in korte tijd een watershow opbouwen! Kortom de mogelijkheden zijn zo goed als eindeloos en uiteraard wij denken graag met u mee om een prachtig eindresultaat te presenteren!

Bent u op zoek naar iets uniek?

Wij ontwikkelen en realiseren water effecten in opdracht van onze klanten en voor ons eigen verhuurprogramma. Tot op heden kunnen we u vele verschillende vormen van water decoratie bieden, zowel binnen als buiten en deze verhuurvloot wordt steeds uitgebreider.

Kunt u op onze website niet vinden waar u naar op zoek bent, of heeft u speciale vragen betreffende maatwerk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, veel kans dat we u toch verder kunnen helpen !